tiistai 29. huhtikuuta 2014

Voiton puolella

Se olisi sitten yli puolet reissusta takana ja enää jäljellä vajaa kuukausi. En tiedä miten suhtautua asiaan.. Toisaalta kiva päästä taas Suomeen (vaikkei sekään varsinaisesti ihan nurkan takana vielä ole), mutta tänne on muodostunut kuin toinen perhe meidän vaihto-opiskelijoiden kesken.

Noin viikko siitä kun viimeksi mitään tänne kirjoitin ja töissä ei ole kyllä viikon aikana mitään erikoista tapahtunut. Tänään autoin yhtä herrasmiestä löytämään firman postilaatikon. Silloin tällöin kannan myös työparini radiota/avaimia kun hän tekee jotain muuta sekä autan muissa tähdellisissä askareissa kuten monitoreiden käynnistämisissä ja äänentoistojärjestelmän päällekytkennässä aamuisin. Maanantaisin ja tiistaisin keskus suljetaan viideltä ja aina kun ei ole ollut kiirettä(esim. käydä kaupassa) niin olen jäänyt avustamaan paikan sulkemisessa ja lähtenyt sitten sen jälkeen vasta kotiin. Näistä askareista työt täällä pääosin koostuu. Lisäksi myös ovien avaamista/lukkoon laittamista ja valojen päälle/pois kytkemistä. Silloin tällöin vieras unohtaa jotain keskukseen ja esineen etsiminen kuuluu myös paikallisen vartijan tehtäviin.

Siinä vähän jotain arjestani. Nyt toivotan taas hyvää yötä. Noin viikon päästä kerron taas kuulumisia ja tapahtumisia.

2 kommenttia:

  1. Moi Ville! Hyvä kuulla, että arki siellä sujuu. Vartijan työ joissain kohteissa taitaa olla vähän sellaista rauhallisempaa välillä. Älä lannistu! Seuraavaa kirjoitustasi odotan kyllä jo aiemmin kuin viikon päästä, sovitaanko huomenna? :) -Ilona

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Ilona! Olen erittäin pahoillani etten ole huomannut kommenttiasi aiemmin. Olen myös erittäin pahoillani etten ole kirjoittanut useammin.. Alan tästä nyt kirjoittamaan ja yritän myös huomenna jotain mainitsemisen arvoista keksiä. :)

      Poista