keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Uusi kämppis ja ensimmäinen työpäivä!

Elikkäs tiistai. Yöllä asuntoomme muutti uusi asukas Espanjasta ja käytiin porukalla Stage Maltan tapaamisessa jossa hoidimme pakolliset paperihommat ja otettiin pari kuvaa Stage Maltan omiin arkistoihin. Tiedä sitten mihin kuvat joutuvat, mutta mitä sillä on niin väliä. Asiallisia kuvia olivat kumminkin.

Tämän tapaamisen jälkeen lähdettiin sitten Vallettaan, jossa vähän taas kateltiin, ihmeteltiin ja käytiin syömässä. Kotiin tultiin jossain vaiheessa illalla. Tarkkaa aikaa en nyt tähän hätään keksi.




Tänään oli siis ensimmäinen työpäivä ja sehän meni kohtuullisen hyvin ja työtoverit ovat myös erittäin mukavia. Päivän pituus ja työnkuva hieman painoivat, mutta mitä pienistä! Suomessa olen oppinut että työn kuuluu olla ikävää, inhottavaa ja sen ainut tarkoitus on tuoda leipä pöytään ja bisset kaappiin, mutta asia ei itseasiassa olekkaan ihan näin.. Jokapäivä oppii jotain uutta.. Lähtö töihin oli suunnilleen yhdeksän paikkeilla ja takaisin asunnolla olin noin seitsemältä illalla. Onnistunut päivä kaikenkaikkiaan. Pitäisi varmaan pikkuhiljaa harkita aurinkorasvan hommaamista..





Iskenpä tähän loppuun vielä oman pärstäni ihan vain jottet saisi unta ensiyönä. ;)

2 kommenttia:

  1. Moi Ville! Nyt olisi hienoa kuulla, mitä sinä siellä töissä teit? Mikä tehtäväsi on? -Ilona

    VastaaPoista
  2. Aah.. Laitan tänään lisää infoo töistä illalla. :)

    VastaaPoista