maanantai 5. toukokuuta 2014

Perheillallinen

Hei taas! Viikko takana ja eikun uutta kehiin! Tällä viikolla olenkin ollut töissä vain Omarin(yksi työpareistani) kanssa, koska Charlesilla(toinen työpari) oli maanantaina ensiapukoulutuksen kertaus ja heidän työaikatauluja jouduttiin muuttamaan. Töissä ei ole juuri tapahtunut mitään ihmeellistä. Remontoivat hieman tiloja uutta näyttelyä varten.

Torstaina oli vapaapäivä, koska juhlittiin Maltan liittymistä Euroopan Unioiniin. Tämän takia suureen osaan museoista oli ilmainen sisäänkäynti ja käytiinkin porukalla Vallettassa kiertelemässä museoita. Oli mukava päivä mikä vietettiin "perheen" kanssa rennommissa merkeissä tutustuen Maltan historiaan ja kulttuuriin.

Olen nyt perjantaista lähtien kärsinyt vatsakivuista, mutta vaikuttaa siltä että olisivat menossa ohitse. Katsoo huomenna kun menen töihin että onko tarvetta käydä lääkärissä vai oliko asialla vain joku pieni pöpö masun pohjalla. :)

Tänään söimme porukalla illallista noin kymmenen ihmisen voimin, koska kaksi meidän kämppiksistä on lähdössä pian pois. Oli alkupalat, pääruoka ja jälkiruoka. Aivan järjettömät määrät sapuskaa.. Ensiviikonloppuna pidetäänkin läksiäisbileet.

Tänään kämppään muutti uusi asukas. Tyttö Ranskasta nimeltään Andrea. Hän asuu meidän kanssa kaksi viikkoa ja muuttaa sitten toiseen kämppään.
Erittäin mukava tyttö ja tulee toimeen meidän kaikkien kanssa oikein mainiosti.

Melkein unohdin! Laitoin tänään kaikki maistamaan Suomesta tuomaani tervalimua ja loppujen lopuksi vain minä ja Jenna siitä tykättiin. On kyllä sen verran erikoinen juoma että jakaa mielipiteitä taatusti.

Täällä on ollut aika tuulista, mutta siellä sataakin kuulemma lunta. En kyllä ole yhtään kateellinen.

Hyvää yötä ja huomiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti