torstai 3. huhtikuuta 2014

Toinen työpäivä

Toinen päivä töissä. Työpäivä alkaa yhdeksältä ja päättyy viideltä. Työnkuvaan kuuluu ihmisten tuijottaminen kameroiden kautta ja vartiointikierrosten tekeminen ympäri kohdetta.

Työpaikalla työskentelee yhteensä kolme vartijaa (Joseph, Omar ja Charles) joista vain yksi on paikalla kerrallaan. Työvuorot koostuvat aamu- ja iltavuoroista, joista itse tulen työskentelemään vain aamuvuoron aikaan bussiliikenteen takia. Aamuvuoro heillä alkaa kuudelta aamulla ja päättyy kuudelta illalla. Iltavuoro puolestaan alkaa puoli kuusi illalla ja päättyy puolenyön aikoihin.

Eilen työskentelin Josephin kanssa, tänään Omarin kanssa ja huomenna Charlesin kanssa. Jokaisella on omanlaisensa tyyli hoitaa hommansa, mikä on ihan mielenkiintoista katseltavaa.

Töiden lisäksi en tänään ole tehnyt juuri mitään, jos kotimatkalla eksymistä ei lasketa.

En kyllä tiedä mitä tästä tulee, jos joka päivä pitäisi jotain kirjoitettavaa keksiä..

Olen laiska

1 kommentti:

  1. Moi Ville! Älä vaivu epätoivoon. Meillä kiinnostaa täällä kaikki mitä teet siellä töissä ja mitä haasteita (vaikka nyt tuo eksyminen) kohtaat vapaa-ajalla. Kerro vaikka tarkemmin missä oikeastaan olet töissä, mikä siellä sen kameravalvonnan tarkoitus on, millaisia asioita tarkkailette kierroksilla jne. Vartijan työ saattaa välillä olla vähän rutiininomaista, mutta älä anna sen lannistaa :)

    Paljon terveisiä Suomesta, Paulukselta ja minulta. Paulus on aloittanut täällä meillä Malmilla harjoittelunsa tänään :)

    -Ilona

    VastaaPoista