tiistai 1. huhtikuuta 2014

Jospa kohta nukkumaan..(?)

Viimeinkin täällä. Näin kaukana kotoa en ole koskaan ollut. Alku on aina kankea ja olen erittäin tyytyväinen että Anniina ja Jenna ovat mukana. Kaiken ollessa uutta, ihmeellistä ja erilaista kuin mihin on tottunut, on hyvä että pystyy puhumaan suomea silloin tällöin.

Elikkäs.. Eilen laskeuduimme Maltan lentokentälle josta meidät haettiin ja tuotiin uuteen kämppäämme jossa meidät otettiin avosylein vastaan. Jaamme asunnon kolmen muun opiskelijan kanssa, jotka ovat äärettömän mukavia, ystävällisiä, ihania.. ja tätä listaa voisin jatkaa vaikka koko yön..

 Kävimme bussilla vielä kaupassa ja tutustuimme samalla hieman paikalliseen joukkoliikenteeseen. Loppuilta menikin sitten lepäillessä ja ihmetellessä.




Tänään heräiltiin siinä 9-10 maissa ja suunniteltiin lähtöä kävelyretkelle. Kävinpä sitten ennen lähtöä suihkussa ja huomasin että vaihtoehdot olivat joko jäätävän kylmä tai polttavan kuuma.. Jos ei muuta niin ainakin heräsin. ;)

Sitten lähdettiinkin reissuun. Mentiin aluksi bussilla rannalle ja siellä sitten käveltiin, syötiin eväitä ja ihmeteltiin maisemia. Lämpöä oli kuin Suomen parhaimpana kesäpäivänä, aurinko paistoi ja tuuli hyväili auringon runtelemaa lumenvalkeaa ihoani. Erittäin hyvä päivä pienelle patikointiretkelle ja niinhän siinä kävi että pikkasen paloin, mutta se kuuluukin asiaan.

Takaisin päästyämme teimme ruokaa ja söimme itsemme kylläisiksi. Ilta onkin sen jälkeen mennyt elokuvaa katsellessa ja nauraessa tulipunaiselle otsalleni.
Ei se auta kun mennä nukkumaan. Huomenna tapaaminen Stage Maltan porukoiden kanssa kahden aikaan päivällä. Nyt vaan stressataan että onko kaikki tarpeelliset paperit mukana.. (Kyllä ne on.. Toivottavasti..)



5 kommenttia:

  1. Moi Ville! Olipa mukava lukea kirjoituksesi. Hienosti olette siellä päässeet alkuun. Kateellisena haluan vielä mainita, että täällä koti Suomessa taitaa olla pakkasen puolella tänään :) -Ilona

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäs oot ny mussuttanu ku pitäny poistaaki?

      Poista