tiistai 8. huhtikuuta 2014

2. viikko käyntiin

Eilen tuli viikko täyteen ja toista viikkoa kehiin. Kyllä tähän pikkuhiljaa tottuu.

Hupsista! Tainnut jäädä pari päivää rästiin blogin suhteen.. No koitetaas paikata asia pikimmiten.

Alotetaas perjantaista. Aamut aina yhtä kamalia oli sitä sitten Suomessa tai Maltalla. Yhdeksäksi töihin ja bussit myöhässä liikenneruuhkan takia... Nice.. Työpäivä meni rutiininomaisesti: valvomossa istuessa ja vartiointikierroksia tehdessä. Työtehtävät koostuvat pääosin ovien availuista ja sulkemisista. Joskus autamme myäs huollon jätkiä huoltohommissa. Paperihommat ovat käytännössä olemattomat. Illalla käytiin tutustumassa paikalliseen yöelämään.. Aikamoista..

Lauantai kului perjantaista palautumiseen. Kaupassa taidettiin käydä, mutta aikalailla siinä päivän ohjelma olikin.

Sunnuntaina olikin sitten enemmän ohjelmaa: Kävimme mansikkafestivaaleilla katsomassa esityksiä ja syötiin vohveleita.. Mansikoilla höystettynä tietenkin! Kuvia pitäisi olla ainakin muutama ja latailen niitä tänne heti kun saan tietokoneen hyväksymään kännykkäni tiedonsiirtoa varten.. Harmi vain että tästä tulee pitkä pätkä teksiä ilman mitään kuvia. Tylsää..

No sitten päästäänkin maanantaihin. Tänään töissä olikin hieman jännitystä kun palohälytin alkoi huutamaan ja meidän piti sitten Charlesin kanssa käydä tietty katsomassa mistä on kyse.. Noo se olikin sitten vaan huollon pojat leikkineet rälläkällä teatterissa. Ei siinä mitään.. Ainakin hetken jännitystä.
Maanantaisin ja tiistaisin paikka suljetaan jo viideltä ja työpäivän lopuksi saatiin käydä häätämässä kaikki vierailijat pois. Olin hieman yllättynyt kun ihmiset vain kiittelivät kun heitä kävi hätistelemässä ja poistuivat ilman mukinoita rakennuksesta. Itse lähdiin hieman viiden jälkeen, mutta Charlesin vuoro jatkui vielä kuuteen saakka.

Se olisi sitten tältä erää tässä. Pistän kuvia tulemaan myöhemmin perästä. Nyt nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti