lauantai 19. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen

Kolmas viikko jo takana.. Kyllä se aika kuluu nopeasti.

Pitää oikein miettiä mistä kirjoittaisi.. Töissä kaikki etenee ja päivät kuluu. Työpäivinä ei oikein ole aikaa tehdä mitään. Ehkä vähän ruokaa ja käydä suihkussa. Pitäisi oikeasti osata vähän suunnitella etukäteen mihin aikansa käyttää..
Kävin tiistaina kaupassa ostamassa ruokaa enkä ollut yhtään ajatellut asiaa sen pidemmälle, joten marssin vain sisään.. Muutaman minuutin päästä tajusin että ostoskori olisi varmaan ollut ihan hyvä idea... Selvisin kyllä siitäkin loppujen lopuksi ihan kunnialla pikku kommellusten jälkeen. Tekemällä oppii vai miten se meni..

Keskiviikkona onnistuin saamaan flunssan ja kärsin siitä vieläkin. Toivottavasti pääsisin siitä pian eroon niin voisin nauttia pitkästä viikonlopusta. Ja huomenna pitäisi taas käydä kaupassa..

Yksi asia mitä täällä oppii tekemään on huolehtia raha-asioistaan. Mielestäni on ihan hyvä idea saada hieman ensimakua näistä asioista ennen kuin joutuu ottamaan harteilleen täyden vastuun esimerkiksi omasta kämpästä, sähköstä, vedestä, autosta, ruuasta, jne.

Taas tullut hieman tarinoitua ja jaariteltua, mutta nyt nukkumaan. Hyvää pääsiäistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti