maanantai 19. toukokuuta 2014

Viimeinen viikko käyntiin!

Noin tunnin päästä on maanantai ja vähtee viimonen viikko käyntiin. Kohta onkin siis aika palata Suomeen. Lähes kaksi kuukautta ollaan täällä jo oltu ja olen kyllä aika valmis palaamaan kotiin ja näkemään perhettäni.

Toisaalta, vaikka kaksi kuukautta ei sinänsä ole pitkä aika niin olen kyllä hieman kiintynyt työtovereihini ja kun perjantaina jouduin hyvästelemään yhden heistä niin täytyy myöntää että oli hieman raskasta. Mielestäni on aivan eri asia vaihtaa työ-/opiskelupaikkaa kotimaan sisällä, kun maailman toiselta puolen. Todennäköisintä on että emme enää koskaan näe ja nämä olivat viimeiset hyvästit..

Ja sitten kevyempiin aiheisiin.
Tasan viikko sitten sunnuntaina kävimme yhdessä Gozossa koko "perheen" kanssa. Vuokrasimme jeepin ja mönkijän ja tutkiskelimme omaan tahtiimme saarta ja sen nähtävyyksiä. Yksi mieleenpainuvimmista päivistä koko reissun ajalta.

Kaksi viikkoa sitten kerroin uudesta asukkaasta Andreasta jonka olisi pitänyt muuttaa kavereidensa kanssa toiseen kämppään. No sanamuotoiluni hieman paljastikin jo, mutta Andrea on päättänyt jäädä meidän kanssamme tänne asumaan reissunsa ajaksi.

Tänään kävimme sitten Andrean ja tyttöjen voimin Mdinassa ja St. Paul:in katakombeissa. Kokonaisuudessaan aivan mahtava päivä ja kaikki sujui aivan suunnitellusti.

Nyt nukkumaan ja valmistautumaan henkisesti huomiseen, sillä tiedossa on lisää hyvästelyjä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti